Teknik Geziler

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü birinci ve ikinci sınıflar ile birlikte TT 125 Baskı Teknikleri ve TT 225 Baskı Tasarımı dersleri kapsamında 12.12.2023 tarihinde AY Tekstil Baskı Atölyesine teknik gezi düzenlenmiştir.

Prof. Havva HALAÇELİ METLİOĞLU Danışmanlığındaki "Deneysel Kumaş Tasarımı" Dersi Kapsamında Arş. Gör. Hale YILMAZ GÖZENE ve Lisansüstü Öğrencileri ile BOSSA Denim Firmasına Gezi Düzenlendi (2023)

TT 324 Dokuma Tasarımı 4 dersi kapsamında Kıvanç Tekstil San. Tic. A.Ş. Tasarım Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen "Dokuma Kumaş Tasarım Projesi" kapsamında Kıvanç Tekstil' e gezi gerçekleştirilmiştir. (27.04.2022)

TTS 422 Müzeler ve Sanat Galerileri Dersi Kapsamında, Doç. Dr. Özlem Uslu Koordinatörlüğünde Son Sınıf Öğrencileri ile Adana Arkeoloji Müzesi Gezisi Gerçekleştirilmiştir. (2022)