MİSYON

Güncel sanat,tasarım ve moda eğilimleri doğrultusunda tekstil endüstrisinin gereksinimi olan dokuma, baskı, giysi tasarımları konularında tasarım eğitimi vermektir.Eğitim tekstil ve moda tasarımına dönük dersler yanında sanatsal-kültürel, tekstil teknikleri ve bilgisayar destekli tasarım dersleri ile desteklenmektedir.4 yıllık eğitim süresince öğrenciler teknik gezi,seminer,fuar ziyareti ve stajlarıyla tekstil ve moda dünyasını yakından takip etmektedirler.

VİZYON

Hedefimiz, öğrenci başarılarını ve akademik faaliyetlerimizi daha ileriye taşıyarak, ulusal ve uluslar arası düzeyde rekabet edebilir, dünya standartlarında tasarım eğitimi vermektir.Tekstil Tasarım Bölümü, tekstil,hazır giyim ve moda sektöründe tekstil teknik ve malzemelerini tanıyan, gündemi takip eden,yaratıcı,ulusal ve uluslar arası alanda rekabet edebilir öncü tasarımcılar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.