Seminerler

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 2020 yılı mezun öğrencimiz ve aynı zamanda Tekstil ve Moda Tasarımı Anasanat Dalı Yüksek Lisans öğrencimiz Beyaz ATMAN "Beden Tipolojisi" başlıklı seminerini Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimize sunmuştur. (02.02.2024)

Adana BOSSA AŞ. Tekstil Fabrikası, Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Bölümümüzü ziyaret ederek gelecekteki planlanan etkinlikler ve sürdürülebilirlik konularında bölümümüze seminer vermiştir.  (03.10.2023)

İsmail Kulak Anadolu Lisesi’ nin TÜBİTAK- 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Matematik Yılı Özel Çağrısı kapsamında desteklenen “Matematiği Sevelim, Hayatı Çözelim” projesine; fakültemiz ile yapılan protokol gereği Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’ nden Doç. Dr. Mine CERANOĞLU “Modada Giysi Geometrisi ve Matematik İlişkisi” konusu ile 13 Haziran 2023 tarihinde katkı sağlamıştır. Öğrencilere giysilerde matematiğin yeri ve önemini anlatan Ceranoğlu, öğrenciler ile minyatür etek çalışması yapmıştır. (2023)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili TİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı A. Fikret KİLECİ tarafından Bölümümüzde "Üniversite-Sanayi Sektör Buluşmaları" Kapsamında Seminer Programı Gerçekleştirilmiştir. (30.05.2023)

Ünlü modacı Hakan Akkaya, bir sponsor firma aracılığıyla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencileri ile buluştu- 18.01.2014